Här finns vårt arkiv med bildkollage

Vill du se fler? Testa då på: Lantbruk, Marknad, MC, Moped, Skillingarydsrallyt, Smålandsrundan eller Utflykter

Klubbens julfest/julbord 5/12 2019

Första torsdagen i december har det blivit tradition att ha julfet/Julbord i klubben. Vi brukar alternera på lite olika ställen men liksom förra året blev det Tallnäs stiftsgård i Tofteryd. Vi va nästa 70 personer som samlades för o äta oi dricka  gott. Vår ordförande Christer hade knåpat ihop ett kryss som innehöll att gissa på olika TV-serier vilket inte alltid är så lätt. Efter detta blev det olika legendare o klubbprofiler utklädda till tomtar, som ni ser på bilderna. Efter godis, kaffe o div annat gott så hade kvällen gått.

loading...

7/11 Klubbafton med Mats Bergman från Skillingaryds motorklubb

Till klubbträffen hade bjudits in Ordförande i Skillingaryds Motorklubb Mats Bergman för o berätta om sig själv och några av sina rallybilar med bilder och där ingick även några rafflande bildspel från verkligheten från en av sönernas rallybil..

Lite historik om Skillingards Motorklubb  och dess olika grenar som ni ser några på bilderna som kommer från Mats visning. Klubben firar 50 år  2020.

Nästa år körs en SM tävling i Rally i kommunen o några grannkommuner som klubben ansvarar för. Detta lär vi återkomma till. Ett 30-tal personer hade hörsammat inbjudan och en tog saken på allvar o körde rallybil till klubbloklaen/bra gjort

loading...

Waggerydsdagen 2019-08-31

loading...

Frammedagen 2019-05-18

loading...

Matrikelutbildning 2019-03-21

loading...

HLR 2019-01-24

loading...

Årsmötet 2019

loading...

Ewalds blandade bilder

loading...