Götaström Classic motor

Ewald och Christer hälsar alla välkomna 23 maj 2020
Ewald och Christer hälsar alla välkomna 23 maj 2020
Planera för vårens stora, nya evenemang för fordonsentusiaster som hålls på Vaggeryds travbana.
Som arrangörer står Götaströms Fordonshistoriska Klubb tillsammans med tidningen Classic Motor. 
Detta är ett helt nytt samarbete som kommer att resultera i en fullspäckad lördag där många smakriktningar inom hobbyn blir tillfredsställda. Eller vad sägs om Bilar, MC, Mopeder, Traktorer och Lastbilar? Och allt detta kan man skriva ”Veteran” framför. 
Den legendariska Smålandrundan, ett rally för gamla yrkesfordon som brukar ha 150 deltagare kommer att hållas i samband med denna dag. De som startar först brukar i allmänhet komma i mål strax efter att den sista startat. Mopeder, Mc-250 cc, Traktorer, A-traktorer får även de ett eget rally denna dag.
Träff för Entusiastfordon blir det också, vidare Veteranmarknad, Mega-Loppis/Retro/samlarmarknad samt diverse attraktioner vilket gör att det kommer att vara liv och rörelse under hela dagen. Även barnen får sin lekplats med hoppborg o ridning och med detta och mycket till kommer träffen få ett av det bredaste utbudet i Sverige.   
Vaggeryds travbana ligger ett stenkast från E4:an, ungefär mittemellan Jönköping och Värnamo. Nu vill, eller kan, inte alla som har entusiastfordon köra motorvägen, men som alternativ finns gamla Riksettan som går bara några hundra meter från travbanan
Informationsuppbyggnaden om GCM har pågått  för fullt på den här på hemsidan men tyvärr kom Corona ivägen så vi flyttar fram eventet
Se även via vår öppna FB-grupp
Götaström Classic Motor Vaggeryd

Eller via externa länkar till Classic motor och Skillingaryd.nu  Skillingaryd.nu!