Försäkra ditt samlarfordon genom klubben i MHRF

Räkna på din MHRF-försäkring – smidigare än någonsin!

MHRF-försäkringen, Sveriges äldsta – och största – försäkring för historiska fordon, lanserar i dagarna flera smidiga nyheter.

Medlemmar i klubbar anslutna till Motorhistoriska Riksförbundet har möjlighet att teckna förmånliga försäkringar genom MHRF. Tack vare en nylanserad tjänst går det nu snabbt att få den information man behöver inför ansökan.

– Med vår nya kalkylator är det nu ännu lättare att få information om lämpliga försäkringsalternativ och priser, säger Francisco Vall, handläggare på MHRF-försäkringen. Allt man behöver göra är att fylla i fordonstyp, årsmodell och marknadsvärde.

För att räta ut frågetecknen ytterligare finns nu även ett FAQ, det vill säga en sammanställning av de vanligaste frågorna rörande MHRF-försäkringen.

– På tal om smidigt, allt som rör MHRF-försäkringen ska från och med nu vara responsivt och anpassat till dator, surfplatta och mobiltelefon, hälsar Francisco Vall och lägger till att man vid eventuellt krångel går in via mhrf.se/mobile. Arbete pågår för att säkerställa att allt ska fungera som det ska även om man inte är i mobilläge.

Göran Schüsseleder kommunikatör MHRF
 
Handbrandsläckare- Batterifrånskiljare
Helförsäkrad bil MÅSTE ha godkänd handbrandsläckare samt monterad batterifrånskiljare/ huvudströmbrytare.
MHRF rekomenderar en batterifrånskiljare som är åtkomlig från bilens kupe.
 
När kan jag byta försäkringsbolag ? Du kan göra det på försäkringens huvudförfallodag ( se försäkringsbrevet).
 
Teckna trafikförsäkring samma dag du köper ett fordon som inte är avställt. Du kommer annars att få betala en hög straffavgift till Trafiksäkerhetsföreningen.
 
Läs mer om MHRF-försäkringen på www.mhrf.se
Försäkringsansvarig från klubben är:
Morgan Johansson 0706655855   

Besiktningsman 
Morgan Johansson
Norra Bruksgatan 10
56733 Vaggeryd
0706655855
 jojja@navnet.se